Voicedata genomineerd voor 5 Awards

Als totaalleverancier is Voicedata succesvol bij het implementeren van verschillende internet en telefonie oplossingen. In 2017 heeft Voicedata veel mooie trajecten verzorgd op gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, internetverbindingen en totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Dit resulteert in 5 nominaties voor de volgende awards:

  • Managed Communications Award
  • Voice Award
  • EWAN Award
  • Hardware Award
  • Best Businesscase Award (Wibra & Zorgverzekeraar ENO)

Bovenstaande awards worden uitgereikt aan de partner met de meeste aansluitingen en hoogste groei in aansluitingen, met uitzondering van de best businesscase. De best businesscase award wordt uitgereikt aan het mooiste project van 2017, waarbij Voicedata hoge ogen gooit door de fantastische vast-mobiel oplossing bij Wibra en de innovatieve voice- en contactcenter oplossing voor Zorgverzekeraar Eno.

Xander Dekker, commercieel directeur Voicedata B.V.: Wij zijn enorm trots op het feit dat we meedingen in 5 verschillende categorieën. Dit geeft aan dat Voicedata een specialist is in communicatie, op welke manier dan ook. Door die specialisatie en onze focus op service en support voor iedere klant blijven we doorgroeien en zien wij de nominaties als een bekroning op ons werk.

Uitreiking awards op 18 januari 2018

Tijdens de Voiceworks Partner Awards viert Voiceworks samen met al haar partners het succes van het afgelopen jaar. De partners die buitengewone successen hebben geboekt worden beloond met een award. De uitreiking zal plaatsvinden op 18 januari in de Efteling.

Hopelijk herhaalt de geschiedenis zich want in 2017 won Voicedata 2 awards (Voice Award, Hardware Award), in 2016 (Achievement Award, Hardware), in 2015 (Wholesale Award) en 2014 (Wholesale Award en Innovation Award)

Mocht je er niet uitkomen? Wij staan voor je klaar!
074 711 3660