Beheer mobiele devices – AVG ready

Device Management

Met Device Management biedt u uw medewerkers de vrijheid om zelf device en besturingssysteem te kiezen, voor een prettige gebruikservaring. Terwijl u met 1 oplossing alle devices, applicaties en content in uw onderneming beveiligt en beheert. Met Device Management geniet u van automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van bedrijfsgegevens en toestellen op zowel zakelijke als privé devices.

Veiligheid

Belangrijke documenten kunt u veilig en versleuteld versturen. Zo maken werknemers gebruik van beveiligde zakelijke e-mail. Corporate content is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheerportal en offline beschikbaar te maken.

U kunt zelf inregelen welke apps en websites uw medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken.

Beheer

Nieuwe toestellen maakt u snel gebruiksklaar en zelfs op afstand regelt u eenvoudig nieuwe werkplekken in. Waarbij u uw bestaande systemen en apps kunt integreren met Device Management. Door het opzetten van een eigen corporate App Store kunt u aanbevolen applicaties klaarzetten voor uw medewerkers.

Klik op de afbeelding hieronder voor de drie Device Management abonnementen van Voicedata

Mocht je er niet uitkomen? Wij staan voor je klaar!
074 711 3660